Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2014 21:39 - Служители на Злото
Автор: mihailts Категория: Други   
Прочетен: 1977 Коментари: 0 Гласове:
2



       Загиналите по политически причини при социализма, загиналите от глад, болести и мизерия при демокрацията и много по-лошият начин на живот на мнозинството български граждани от средноевропейския начин на живот през последните 70 години доказват, че партийните управления на България през този период служат на Злото, а искащите кое да е от тях и участниците във всяко от тях са Негови служители. Понеже лъжата е присъща на Злото, когато могат, те винаги лъжат. Когато тези служители на Злото коментират българските управления, винаги хвалят желаното от тях партийно управление и винаги хулят останалите. Според всеки от тях желаното от него партийно управление на България е възможно най-доброто за нея, а нейните злини са причинени от пречещите на неговото управление и от останалите нейни управления. Едни от тези служители на Злото разбират, че лъжат, а останалите не го разбират, защото вярват, че желаните от тях управляващи са най-честните, най-почтените, най-моралните, най-добродетелните, най-достойните и т.н.. Някои техни лъжи:
         1. Нито един от хвалещите някое демократично партийно упраление не казва, че заради демократичната цензура  няма достоверна информация за броя на загиналите от глад, болести и мизерия при демокрацията.
          2. Една от лъжите при провеждането на референдума за съдбата на АЕЦ Белене: бяха обявени ниска и висока цена на тока от централата. Заради тази лъжа:
         - Всеки коментар на референдума, който не я казва, е лъжа;
         - Избиратели, които искаха да знаят приблизителната реална цена, незнаеха дали тя е някоя от двете обявени цени и бяха лишени от правото им на гласуване, а Първото национално демократично допитване до народа беше противоконституционно.
                                                                      *
      Ако попиташ който и да е български демократ, ще действа ли, на обществото да са известни броя на загиналите от глад, болести и мизерия през всяка година на демокрацията и посочената лъжа относно референдума за АЕЦ Белене, няма да отговори или ще отговори лъжливо. Ако той е от посочените по-горе вярващи, ще каже, че не заслужаваш демокрацията, а ако е от посочените по-горе разумни, ще замълчи. При всички тези случаи той служи на Злото.



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihailts
Категория: Други
Прочетен: 677846
Постинги: 163
Коментари: 607
Гласове: 27723
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930