Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2022 19:44 - Най- доброто поведение на съпругата към съпруга, когато се обичат
Автор: mihailts Категория: Други   
Прочетен: 5640 Коментари: 9 Гласове:
42


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      Жената иска, да е избрана за любима от мъжа, когото обикне. Мъжът иска, да избере любимата си. Ако избере жена, която го обича, ТОЙ ОСЪЩЕСТВЯВА ЖЕЛАНИЯТА НА ДВАМАТА. Когато влюбените се оженят, семейното ежедневие е различно от живота им преди брака. Тогава взаимоотношенията им са най- добри или не са  най-добри. Те са най-добри, когато няма проблеми между двамата заради неразбирателство между тях.
   Мъжът строи къщата, жената създава дома ( семейството ).
                                                                                         Народна мъдрост
   Отношението на съпругата към съпруга е най-добро или не е най- добро. То е най- добро, когато основното в нейното мислене за него и неговите желания, мнения и постъпки е "" той избра мен " и тя винаги е щастлива, като мисли така.
    Когато отношението на съпругата към съпруга е най- добро, нейното поведение към него е най- добро.
   Когато двамата се обичат и поведението на съпругата към съпруга е най- добро, взаимоотношенията им са най- добри. Тогава ТЯ ВИНАГИ СЪЗДАВА ЛЕСНО ПРЕКРАСЕН ДОМ.



Гласувай:
42


Вълнообразно


1. kvg55 - mihailts,
15.10.2022 19:48
Колкото и да се обичат, ако не се карат отвреме–навреме, семейният живот е скучен.
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Михаил!
15.10.2022 23:45
И аз така мисля! Карането е признак на обич И доказателство, че я има! Иначе ще са безразлични един към друг, ако не се обичат! Няма за какво да си говорят и вяма и да се карат!

Лека нощ!
цитирай
3. gardener - и аз да се ... изкажа, ако може
16.10.2022 12:56
Семейството е обществено и лично дело, семейства разни, всичко зависи от хората включени в тази организация на бита, предимно създадена по някакъв писан или неписан договор между две относително свободни и отговорни (по възрастова маркировка) личности или човешки същества. Имаме рамка на семейство, създадена от обществото и/или религията и добрите практики за дългожитие, натрупване на имущество и отглеждане на определен тип низходящи. Параметрите са зададени, понякога са ограничаващи само определена класа, а останалите класи - над и под средната за обществото си имат свои ценности и параметри. Примерно в Русия по време на крепостничеството и след това се е упражнявал жесток ебан на "невестките" от бащите на мужиците, които са си вадили хляба в града или в робската армия. До някъде знамето на СССР в областта на "свободния" брак или секс от 17 до към 20 година е като рефлексия на тази гнусна практика у нашите освободители - най-долните им низини. Как изглежда практиката - бащата, дядото чукат жената на сина или внука си и и правят няколко деца, които се водят синове на отсъстващия "гурбетчия" със семейство. Типът семейство, който описвате е плод на повече западната традиция. В момента примерно има семейства в черните африкански държави, създадено между изключително красиви черни жени, според нашия евровкус и бели хора от ... пак, Русия - военни пенсионери и друг тип алкохолици. В този случай става дума черна проститутка с мерки като на Наоми, но в тези страни, такива жени не са търсени, там са на мода в обществото им жени тип първобитните фигурки - находки от пещерите с огромни кореми, задници и цици. След като му измучат парите на мъжа и родят дете от този "брак", семейството на черната проститутка прави живота на белия търсач на красота ад и той се изнася или РБ и Средна Европа или в Русия напълно беден и без грам имущество. Та, рамката е важна, а отношенията вътре в рамката зависят от нивото на партньорите, вие сте съгласен, че няма еднакви жени и мъже - всеки е...
цитирай
4. gardener - различен...
16.10.2022 13:14
Най добрите семейства се създават между сходни по произход, образование и ценностна система хора със сходни интереси и виждане за бъдещето. Любовта е само отключващ механизъм, който е плод на биохимични процеси в мозъка. Твърди се, че любовта се изразходва след около 6 месеца и поне мъжът, трябва да търси нов обект, който да го възбужда и "обича". Според изследванията, жената се привързва към мъжа и неговия пенис, т.е. колкото повече чукате жена си през първите 6 месеца, толкова по-дълго ще е привързана към вас. Рано или късно, всяка жена с ниска култура си намира по-голям пенис от вашия и ако е умна не го демонстрира пред вас и околните. Това е като в порнак - винаги ще се намира негър с огромен пенис, който да намести чакрите на всяка простовата проститутка. В добрия случай, като оставим описаните долни практики, жената трябва да роди. За това след раждането се включва механизъм управляван от лобната част на мозъка, ако жената е с развита такава област. Това си личи и на пръв поглед, високо чело - добра и вярна майка. При мъжът високото чело е признак, че е готов да дели което има в полза на ирационални и обществени идеи. Както забелязвате не пиша за любовта, тя се променя също с обществените ценности, но винаги остава отговорността за потомството, което е слепващия материал за наличието или липсата на семейство. В някой семейства се появява изключителна неприязън между партньорите, независимо, че имат общи деца. Това явление е също обяснимо и има корен в липсите на имущество или излишеството им. На мозъчно ниво това е обяснено много просто - силно развито его или его подчинено на пороци - алкохол, наркотици, жени, комар, скъперничество, първоначална измама и показване в по-добра светлина на един от партньорите, т.е. типичното поведение на нискоуровните примати. Това поведение в маймунското стадо е свързано с водача, младите маймуни и липсата на свободни партньори. На нискоразредната маймуна остава да е чикиджия, хомяк или лъжец за да се домогне до вулва и поколен
цитирай
5. mihailts - Отговор за kvg55 и leonleonovpom2
16.10.2022 19:35
В постинга няма думата " карат ".
Резултатът от карането- скарването- е разбирателство или неразбирателство. Затова аз говоря за неразбирателство.
Едни мъже харесват жени, които им противоречат, а други мъже не хареват такива жени.
Според характера на съпруга си, съпругата може да предизвика контролирано от нея скарване, което да завърши с разбирателство, за да освежи връзката им.
цитирай
6. mihailts - Отговор за gardener
16.10.2022 19:36
Интересни коментари.
цитирай
7. sorossadistfucking - Равноправието изключва дълготрайното неразбирателство
24.10.2022 23:35
Ако не се разбират - значи не си съответстват. Както цитирате:
"Едни мъже харесват жени, които им противоречат, а други мъже не хареват такива жени.
Според характера на съпруга си, съпругата може да предизвика контролирано от нея скарване, което да завърши с разбирателство, за да освежи връзката им."
Но подобни "контролирани шеги" изтощават и натрупани в количество...
цитирай
8. shtaparov - Съгласен съм със всичко в случая- ...
06.11.2022 01:56
Съгласен съм със всичко в случая- така е!
цитирай
9. zaw12929 - РАНО ИЛИ КЪСНО- ИДВА РЕАЛИЗИРАНЕ ДА ...
09.11.2022 20:20
РАНО ИЛИ КЪСНО- ИДВА РЕАЛИЗИРАНЕ ДА ДОГОВОРКАТА : ДОКАТО СМЪРТТА НИ РАЗДЕЛИ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihailts
Категория: Други
Прочетен: 677365
Постинги: 163
Коментари: 607
Гласове: 27715
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930