Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2013 17:10 - КАК МОЖЕ ДА СЕ ПОВИШИ ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ В БЪЛГАРИЯ?
Автор: mihailts Категория: Други   
Прочетен: 3222 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 07.11.2014 20:29


 Всички български политици обещават светло бъдеще за България. Днес тя е на последно място по жизнен стандарт в Европа.Посвещава се на политиците, които не изпълняват обещанията си.

 Като вместо политици, които не изпълняват обещанията си, изберем професионални проститутки да ни управляват. Предложението е лесно осъщетвимо, защото проституцията и политиката са единствените професии,
упражнявани от всякакви хора, без предварително обучение.    


Общото между проститутките и политиците, които не изпълняват обещанията си е:

1.Печелят пари като са избирани;

1.Чувствата определят избора на избралите ги;

3.Разбираш какво си получил от избраните, след като си консумирал избора си.

 Разликите между тях са:

1.Лекар не допуска проститутките до работа, когато здравето им е опасно за избралите ги.

Лекар не контролира влиянието на здравето на политиците на избралите ги.

2.При общуването с политиците, те искат да им вярваш, за да постигнат чрез теб недоговореното между теб и тях – твоя и техния жизнен стандарт. Затова те искат избралите ги да не се изправят срещу тях. Това постигат със задружни усилия, чрез смяна на ролите си в управлението. Когато искат власт, те не казват на вярващите им какво ще правят, ако светът не се съобрази с това, което говорят. Когато са на вляст, те обясняват на повярвалите им, че трябва да затегнат коланите, защото светът се е променил без да ги пита.

Обобщено:Обещаното от политиците не става.

При общуването с проститутките те постъпват така, че да ти е приятно, за да получат договореното между теб и тях – хонорара си- и пак да ги избереш. Затова те искат избралият ги да е изправен срещу тях. Всяка от тях има природна дарба и професионални умения сама да постигне това.

Обобщено:Това, с което се заемат проститутките, става.

3. От теб зависи ще избереш ли политиците. Когато ги избереш, не  можеш да планираш семейния бюджет. Той зависи от тях.

От  жена ти зависи ще избереш ли проститутките. Ако ги избереш, може да планираш перото от семейния бюджет „ и аз съм човек” .

4.Като избереш да общуваш с повече от една проститутка, конкуренцията между тях е в твоя полза.

Колкото повече политици, които не изпълняват обещанията си избереш, толкова по-зле за теб.

5.Проститутките ти показват голата истина.Ти виждаш какво могат да ти дадат и вземаш от тях каквото можеш.

Политиците ти казват да вярваш на тяхната политическа истина. Повярваш ли им, те винаги те лъжат.

6.Презумпция е, че като са известни на обществото и работят свободно, професията на проститутките е според законите на България.

Според създадените от политиците закони, с които те ни водят по пътя на към светлото бъдеще, в България няма проститутки. Какви са тези закони се вижда край всяка магистрала.

7.Заради техните качества българските проститутки са желани дискретно в България и извън нея.

Заради качествата на българските политици, които не изпълняват обещанията си, те с овации са желани само в България , от тези които искат да са оправени от тях.

Разликите са в полза на проститутките.

Характерно за политиците, които не изпълнявт обещанията си е , че когато получат властта и докато я имат, винаги казват, че са заварили България, в много по-лощо състояние, от колкото са предполагали, затова не изпълняват обещанията си.

Характерно за проститутиките е че:

1.Поради жестоката конкуренция между тях в резултат на превишаване на предлагането над търсенето заради слабата платежоспособност на потребителите, те са истински професионалистки.

2.С включването им в полититката от семейството ще започне деполитизация на обществото. Жените ще направят всичко възможно мъжете им да не ходят на предизборни говорилни и да не обсъждат в къщи качествата на кандидатките. Мъжете ще са доволни от подобреното поведение на жените си. Така ще укрепнат семействата.

3.Те имат привърженици от всички политически сили и сред безпартийните.

4.За тях не могат да се изготвят компромати.

5.Те знаят кои са платежоспособните в България и имат мнение за възможностите им, затова ако са в управлението, ще контролират правилно паричния оборот.

6.Те лично са заинтересувани от повишаване платежоспособността на населението и ще работят „телом и духом” за това.

7.Те винаги има какво да дадат на избралите ги. Когато им дават, те така им показват, че изпълняват желанията им, че избралите ги са доволни.

8.Те не нанасят непозволени удари под пояса. Ако има съприкосновения с тях в тази област, те са приятни.

9.Те могат да привлекат такива чуждестранни инвеститори, на които ще е приятно съдействите им за уголемяване на това, което влагат.

10.Когато с тях „разговорите на четири очи продължат повече от предвиденото време по протокол” се знае, че са постигнали целта си и са скрепили постигнатото с автентичния подпис на разговарялия с тях.

11.Те харесват избралия ги и независимо прав ли е, крив ли е той, му създават зависещите от тях условия да поеме по верния път.

Качествата на проститутките са проверявани многократно, по всякакъъв начин. Всеки сам може да ги провери.

Когато проститутките се включат в политиката, в разнополови групи винаги  ще има различни мнения за кандидатките. Това може да  постави началото на обсъждането на качествата на всички кандидати за власт.Ако  то стане, няма да има групи от хора, обединени от наслаждението от говоренето за предимства, които искат да имат техните кандидати и недостатъци, които искат да имат останалите. Така ще отпадне разделянето на обществото по неустановени критерии. Тогава тези, които искат техния кандидат да ги оправи и затова за тях той е незаменим, ще трябва да доказват, че той може да управлява. Така във властта няма да попадат хора без управленски възможности.

Ако предложенето се осъществи, в управлението ще има политици, които изпълняват обещанията си и професионални проститутки. Проститутките ще издействат работещ закон за нелоялната конкуренция. Те лично са заинтересувани от него, за да не губят клиенти. Когато законът влезе в сила, в управлението няма да има място за тези, които обещават това, което не могат да дадат. При тези условия политиците, които заслужено са попаднали във властта, ще изведат България напред. А когато се повиши жизненият стандарт, от редиците на проститутките ще се оттеглят принудените от нужадата да упражняват този занаят. Ще останат само избралите тази професия. Те ще се оттеглят от политиката, защото като проститутки ще печелят повече. Така в управлението ще останат само политици, които изпълняват обещанията си. Това гарантира висок жизнен стандарт в България.

 

В-к „Дунавска зора”

Свищов   ХII.2002

Гр.Свищов

Ул”Александър Стамболийски” № 21

Михаил Йорданов Цвятков

 




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihailts
Категория: Други
Прочетен: 676490
Постинги: 163
Коментари: 607
Гласове: 27680
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930