Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2018 09:00 - боб фрисел:
Автор: bven Категория: Лични дневници   
Прочетен: 776 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


                  Вашето тяло е светлина и вие сте безсмъртни

* Източникът на безсмъртието е качеството на нашия живот и винаги да помниш кой си

За първи път аз чух идеята за физическото безсмъртие през март 1979 г. Тогава ми се струваше, че по-голяма небивалица от това не съм чувал през целия си живот и главата ми не го побираше. Самата тази идея възмути моите твърди, макар и непроверени представи за смъртта като нещо неизбежно и съвърше-но неконтролируемо явление. Моята реакция бе агресивна: „Това е някаква съвременна басня, която искат да ми пробутат!“

Наскоро след това обаче аз се запознах с Леонард Орр. Той непрекъснато говореше за физическото безсмъртие и даже написа книга на тази тема. И постепенно тази идея вече не ми изглеждаше толкова абсурдна, даже започна да ми се харесва, особено след като разбрах, че става дума за качеството именно на този живот.

Физичската смърт настъпва в резултат на това, че ние преставаме да осъзнаваме своето тяло.

Представете си, че ние трябва да живеем в къща, която никога не е била почиствана в продължение на 40 години. Безусловно вие няма да се стремите да останете в нея. Същото важи и за нашето тяло.

Самият Леонард Орр в края на седемдесетте години е пътешествал по Индия, където се е запознал с Бабаджи, безсмъртния Майстор йога. След това се е срещнал с няколко души, възрастта на които е била поне 300 години. Благодарение на тези живи примери той е научил секретите как да се грижим за нашето тяло, за да увеличим неговото съществуване. Източник на безсмъртието - това е качеството на живота.

Както вече сигурно сте се досетили, всичко започва със знанието за енергетическото тяло. Земята, Водата, Въздухът и Огънят могат да очистят разума много по-добре, отколкото той самият може да очисти себе си. Съзнанието използва това очистване, за да

приведе в равновесие енергетическото тяло.

Идеята е отначало да се използват тези елементи за очистване на тялото от токсините, страховете и напрежението, а след това просто да не се допуска замърсяване.

  • Очистването със Земя означава развитието на съзнателни отношения със своето тяло и с околната среда на планетата. То включва в себе си правилно хранене, упражнения и непосредствено възприятие на природата, доведено до такова съвършенство, че вие моментално можете да почувствате резултатите след излет в гората или край реката.

  • Очистването с Въздух се състои в съзнателното дишане, при което вие вдишвате въздуха като прана.

  • Очистването с Вода означава съзнателно къпане. При това напълно осъзнавате това благо, което ви носи водата. Съзнателното къпане е необходимо за очистване и балансирането на вашето енергетическо тяло.

  • При очистването с Огън вие трябва да седнете до огъня по такъв начин, че вашето енергетическо тяло да минава през пламъка. Само собственият ви опит ще ви подскаже как енергетическото тяло или аурата непосредствено се очистват от огъня.

 
Безсмъртните, които и днес живеят на нашата планета, са споделили с нас някои от своите секрети и практики. Те също постоянно помнят за

            Бога и Единния и Вечен Дух, които пронизват цялото мироздание.

Означава ли всичко това, че практикувайки тези техники, вие може вечно да живеете в своето сегашно физическо тяло? Очевидно не. Но това означава, че вие можете да възвърнете в себе си младостта, като се изцерите. Вие даже можете да научите как да обърнете процеса на стареенето в процес на подмладяване, несъмненно!

Помнете, че безсмъртието не означава вечен живот В ЕДНО ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО. Та нали тялото е клетка, в която сме затворени. Съществува по-висша реалност, към която трябва да се еволюционира. Безсмъртието се състои в способността да СЪХРАНИШ СВОЯТА ПАМЕТ ПРИ ВЪЗНАСЯНЕТО НАГОРЕ. Да бъдеш безсмъртен значи винаги да помниш кой си /независимо от преражданията/.

Боб ФРИСЕЛ




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869036
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава