Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2014 09:59 - ВЪПРОСИ, УСТАНОВЯВАЩИ КАЗВАТ ЛИ ИСТИНАТА КАНДИДАТИТЕ ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ
Автор: mihailts Категория: Други   
Прочетен: 1899 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 22.05.2014 22:57


                                       А. Всички кандидати за евродепутати казват, че говорят истината. Казаното от тях може да се провери чрез въпроси, на които лъжците ще отговорят лъжливо или няма да отговорят. Такива въпроси може да са отнасящите се до противоконституционността и безсмислието на единственото досега национално демократично  допитване до народа.           Референдумът за съдбата на АЕЦ Белене беше проведен с обявени ниска и висока цена на тока от централата. Затова разумните не можеха да преценят според каква цена да гласуват и бяха лишени от правото им на гласуване. Само съвременните демократи имаха право на гласуване, защото преценяваха как да гласуват според обявената от тяхната партия ниска или висока цена на тока.           Преки виновници за безсмислието и противоконституционността на референдума са : Сергей Станишев, Цецка Цачева, Росен Плевнелиев и Бойко Борисов.          Наблюдатели на референдума от ЕС не забелязаха неговото безсмислие и противоконституционността му и обявиха, че е демократично проведен. Пряк виновник за тяхната калпава демократична преценка е изпратилият ги в България и съгласил се с доклада им.        Б. Царят е гол, викнало едно дете.                               Новите дрехи на царя. Всеки разумен човек разбира, че казаното за безсмислието и противоконституционността на референдума е истина и че всяко мнение за допитването до народа, което не я признава безусловно, е лъжа или глупост.          Честен отговор на всеки въпрос относно безсмислието и противоконституционността на референдума от всеки кандидат за евродепутат е невъзможен, без поемане от него на ангажимент за тяхното огласяване в европарламента заедно с огласяването на калпавостта на демократичната преценка на наблюдателите от ЕС.          Всеки разумен човек може да разбере лъже ли някой от кандидатите за евродепутати, като му зададе въпроси относно безсмислието и противоконституционността на единственото досега национално демократично допитване до народа. Това разбиране е невъзможно за съвременните демократи.        В. Партиите, управлявали демократична България бързо я заведоха на последно място по жизнен стандарт в Европа и отдавна уверено я държат там. Заради демократичната цензура няма статистически данни за загиналите от глад, болести и мизерия нейни граждани при нейния дълъг престой на дъното.        Нито един от кандидатите за евродепутати на управлявалите България партии няма да отговори честно на въпроси относно безсмислието и противоконституционността на референдума, защото ако е честен, няма да е техен кандидат и защото разбира, че честен отговор носи тежки политически негативи на неговата партия и нейния лидер.       Новият артист на политическата сцена Бареков също се оказа лъжец. Доказателството е в постинга в този блог " Истинският Бареков".
 
           Забележка: Подробно за безсмислието и противоконституционността на първото национално демократично допитване до народа виж в постинга в този блог" Референдумът за АЕЦ Белене- запъртък на съвременната демокрация".
 
          Откъс от " Съвременната демокрация- дървеното желязо"
 
             
 



Гласувай:
3



1. bojil - Подобни въпроси...
02.05.2014 10:55
Подобни въпроси е хубаво да бъдат задавани на всички кандидати- не само на евродепутатите. А ако Ви дразни сивия шрифт,който излиза от блога напоследък,можете да го направите черен,като отворите "редактирай" над статията,маркирате целия текст,после натиснете горе вдясно квадратчето с няколко различни цвята,до което има буква Т (с него сменяме цвета на шрифта) и изберете цвят,който Ви харесва. Аз обикновено слагам привичния черен цвят: второто квадратче отгоре надолу в горния ляв ъгъл. Желая Ви здраве и късмет!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mihailts
Категория: Други
Прочетен: 676513
Постинги: 163
Коментари: 607
Гласове: 27680
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930