Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2013 23:56 - ОБЯВЯВАНЕ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НА ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ЗАЕДНО С ИЗБОРИТЕ ЗА ЕВРОДЕПУТАТИ
Автор: mihailts Категория: Други   
Прочетен: 864 Коментари: 0 Гласове:
1



 А.Мнението е на професор Михаил Константинов, който каза, че така управляващите ще са наказани за глупостите, които извършиха, а без обявена от тях дата на предсрочни избори, някоя нелепост- заради социалното напрежение от протестите- може да предизвика неблагоприятни събития за България.Ако протестиращи и управляващи го послушат, резултатът ще е за:

  -протестиращите: предсрочни избори в разумен срок;

  -управляващите:
Време да управляват, както са обещали на гласувалите за тях и да покажат могат ли да управляват както искат протестиращите или поне някои от тях. От тяхното управление ще зависи ще имат ли пак властта след предсрочните избори или ще я загубят;

  -за участниците в контрапротестите:
изпълнение на желаното от тях, за даване време на управляващите да започнат спокойно управлението си;

  -за България:
Заради мерака на управляващите за власт, тяхното управление до предсрочните избори ще е в интерес на народа. Те са принудени да управляват така от зимните и сегашни протести и малкото време до предсрочните избори. Примери за такова досегашно тяхно управление: понижение цената на електроенергията и нов избор на председател на ДАНС.

 Б.По-умният отстъпва първи.

                               Народна мъдрост

   Ако протестиращите и управляващи са разумни, нормално е да приемат разумното мнение на професор Константинов, като по-умните първи се съгласят с него. Но те са демократи и ако го приемат ще е чудо, защото за пръв път в двадесет и три годишното демократично управление на България, демократи с противоположни мнения ще постигнат разбирателство. Ако чудото се случи, то може да е началото на превръщане на България в чудесна страна, в която разумни мнения в интерес на народа определят нейното управление.

  Михаил Цвятков, град Свищов, ул. Ал. Стамболииски -21

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mihailts
Категория: Други
Прочетен: 676782
Постинги: 163
Коментари: 607
Гласове: 27685
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930